MENOY
Καλάθι Αγορών

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία του καταστήματος μας.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στους Αγιους Αναργύρους Αττικής.

Οδός : Λούρου 1 Τκ 13562

ΑΦΜ : 999684135  ΔΟΥ : Αγίων Αναργύρων

Τηλ : 2102387577 - 2110126673  Φαξ : 2102387577

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας καθώς και η χρήση της από εσάς είναι ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς για προσωπική και μόνο χρήση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό είναι επιβεβλημένο από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία σας, γνωστοποιούνται μόνο στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) . Στην συναλλαγή σας αυτή εμείς δεν έχουμε καμμία πρόσβαση (παρά μόνο η αρμόδια τράπεζα). Η όλη διαδικασία γίνεται με τους πλέον ασφαλείς τρόπους (SSL Πρωτόκολλα κτλ) τους οποίους και έχει απαιτήσει (και εγκρίνει) η αρμόδια τράπεζα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "ALPHA e-Commerce" της ALPHA BANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
 
Μέσω του Masterpass
 
 
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners)
Άμεση χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας στην ηλεκτρονική μας σελίδα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος που παρέχεται από την ALPHA BANK
 
 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Είναι δυνατή η αντικαταβολή μόνο για προιόντα μέσω COURIER και όχι μέσω μεταφορικής.

 
 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορεί να γίνει κατάθεση στο λογαριασμό που φαίνεται παρακάτω. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στην οποία να αναγράφεται και ο κωδικός της παραγγελίας σας, με e-mail στο colorandmore@gmail.com  ή με Φαξ στο 210-2387577
 
Το τελικό ποσό και ο κωδικός της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν με e-mail ή Φαξ με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιλογή του τρόπου πληρωμής "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ".
 
ALPHA BANK
IBAN : GR6501401500298002002003016.
  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Είναι δυνατή η επιστροφή εφόσον το προιόν που αγοράσατε δεν ήταν ειδική παραγγελεία και πάντα κατόπιν συννενόησης,  με την προυπόθεση οτι το προϊον δεν είναι χρησιμοποιημένο και η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή.
 
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
 
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με αντίγραφο απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.
 
Καλό θα ήταν να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, σκισμένη συσκευασία λάθος είδος κτλ.).
 
  ΕΓΓΥΗΣΗ :
Όλα τα προιόντα μας αγοράζονται από Ελληνες αντιπροσώπους εταιρειών για να έχουμε την εγγύηση και το σέρβις αυτών (πχ ηλεκτρικά εργαλεία). Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να σας παρέχουμε την καλλύτερη δυνατή κάλυψη σχετικά με την αγορά σας. Δεν καλύπτονται όλα τα προιόντα από εγγύηση. Η εγγύηση αφορά το προιόν και την καλή του λειτουργία με ορθή χρήση από τον αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ-ΚΟΣΤΟΣ
 
 ΜΕ COURIER

(Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.
Γενικότερα για το κόστος μεταφοράς θα επικοινωνούμε για να βρούμε την καλλύτερη και οικονομικότερα δυνατή λύση.